Chapeau Latour

+31 6 30 78 04 69

Back to All Events

Workshop Impro-zang

  • Dok H2O Scheepvaartstraat Deventer, OV Netherlands (map)

Zingen! Omdat (iedereen) het kan!


"Dit is een muzikale impro-workshop waarbij we op zoek gaan naar wat een (geïmproviseerd) lied mooi en indrukwekkend maakt.
We focussen daarbij niet op toonaarden, ritme en muzikaliteit (geen muziekles) maar wel op samenzang, tempo en tekstualiteit. We werken niet rond typische theatersport- of barprogames, maar focussen echt op de liederen zelf in samenspel met de muzikant.

Na deze workshop kunt ge aan de slag bij uw eigen groep met een hoop nieuwe tips en truuks om het zangniveau op te krikken, ook als ge niet kunt zingen."


Een workshop die er geen doekjes om windt. Hup! Meteen zingen, opletten, meedoen, lachen, nog meer zingen, rijmen en een lied maken.
Eentje waar je aan het eind écht resutaat hebt. Intensief en waardevol voor de rest van je impro-leven!

De workshop wordt gegeven door Bart van Loon, een uiterst vriendelijke en enthousiaste Vlaming die hierin al jaren ervaring heeft en het impro-zingen tot ware kunst heeft verheven.

Daarnaast wordt de workshop begeleid door Marco van Duuren, een doorgewinterde en zeer scherpe impro-pianist met een fantastisch gevoel voor timing en humor.

Bij deze workshop is het diner inclusief één drankje inbegrepen. En als afsluiter kun je meedoen aan het open podium waar vanaf 19:30u iedereen mag mee-improviseren.

De totale kosten voor deze workshop incl. diner, drankje en open podium zijn €65,-.

De locatie voor deze middag en avond is Dok H2O. Midden in het hippe havenkwartier met gratis parkeerplaatsen voor de deur.

 
Later Event: May 17
Workshop Stand-Up Comedy

Chapeau! Latour
+31 6 30 78 04 69
chapeaulatour@gmail.com