Chapeau Latour

+31 6 30 78 04 69

Back to All Events

Workshop voor moeders: Mam, erger je niet!

  • Haven Oost 6C Scheepvaartstraat Deventer, Overste, 7411 MB Netherlands (map)

Stressvolle momenten kennen we allemaal als moeder. De fijne momenten dat je 10 keer hebt geroepen: "schoenen aan!" Maar dat iedereen nog steeds maar 1 sok of een halve maillot aan heeft... Dat er iemand moet plassen als je net goed en wel in de auto zit, terwijl je 3 minuten ervoor nog hebt gevraagd: “Moet er nog iemand plassen?” En iedereen nee zei. Dat het ene kind vooruit rent terwijl het andere blijft staan en weigert nog 1 stap te zetten en je op vol volume de woorden: “Wachten!!!” En “Kom hier!!!” over straat aan het roepen bent.
Momenten dat je je machteloos voelt, de moed je even in de schoenen zakt of je kookpunt niet langer kan onderdrukken en dan daarna, als alles weer pais en vree is, je met een kater aan een wijntje zit.

Deze momenten zijn onvermijdelijk maar in hoe je er mee omgaat kun je kiezen, ook als je er middenin zit. In deze workshop leer je wat simpele tools om zulke stressvolle momenten minder stressvol te maken en er misschien zelfs om te kunnen lachen. Hiervoor maak ik gebruik van oefeningen en spelvormen uit improvisatietheater. Moederschap is natuurlijk voor een groot deel improviseren maar vaak onbewuste. Als je hier bewust van bent kun meer ontspannen en beter sturen.


Kosten voor de workshop bedragen €35,- 
Dit is inclusief een heerlijke kop koffie of thee van Esmée en een wijntje of frisje om mee af te sluiten.


Earlier Event: May 1
Workshop Stand-up Comedy

Chapeau! Latour
+31 6 30 78 04 69
chapeaulatour@gmail.com